Γενική οδοντιατρική

Προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα οδοντιατρικών εργασιών. Στο οδοντιατρείο του Δρ. Εμμανουήλ Γ. Μπουμπούνα πιστεύουμε στην πρόληψη. Με τακτικούς ελέγχους, θα επιβεβαιώσουμε ότι η στοματική υγεία σας συντηρείται και σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα, θα αντιμετωπιστούν νωρίς με την ελάχιστη δυνατή παρέμβαση.

Πραγματοποιούμε διεξοδική εξέταση και check-up με τη χρήση ψηφιακών ακτινογραφικών συστημάτων ώστε να εντοπίσουμε ενδεχόμενα “κρυφά” προβλήματα, τα οποία στη συνέχεια θα συζητήσουμε μαζί σας.

Στο πλαίσιο της Γενικής Οδοντιατρικής προβαίνουμε σε όλες τις κλασικές θεραπείες της οδοντιατρικής, όπως είναι τα σφραγίσματα σύνθετης ρητίνης (λευκά σφραγίσματα), η προσθετική που ασχολείται με την τεχνητή αποκατάσταση των απολεσθέντων δοντιών, η θεραπεία ουλίτιδας και περιοδοντίτιδας κ.λ.π.

Γενική οδοντιατρική dr Μπουμπούνας

Εμφράξεις (σφραγίσματα) σύνθετης ρητίνης

Το σφράγισμα είναι μια οδοντιατρική αποκατάσταση που χρησιμοποιεί την σύνθετη ρητίνη σαν επανορθωτικό υλικό για την αποκατάσταση της λειτουργίας, της ακεραιότητας και της μορφολογίας που λείπουν από την δομή του δοντιού. Πλέον χρησιμοποιούνται στον κόσμο μόνο τα λευκά σφραγίσματα που είναι αισθητικά ίδια με τα υπόλοιπα δόντια.

Στοματική υγιεινή

Η σωστή στοματική υγιεινή μας εξασφαλίζει στόμα υγιές και ευχάριστη αναπνοή. Αυτό σημαίνει ότι:

  • Τα δόντια σας είναι καθαρά και χωρίς μικροβιακή πλάκα, πέτρα και χρωστικές
  • Τα ούλα σας είναι ροζ και δεν ματώνουν με τη βούρτσα ή με το νήμα
  • Η αναπνοή σας δεν είναι μόνιμο πρόβλημα

Εάν τα ούλα σας πονάνε ή ματώνουν με την οδοντόβουρτσα ή το νήμα και εάν η αναπνοή σας είναι μονίμως δυσάρεστη, επισκεφθείτε τον οδοντίατρό σας: κάποιο πρόβλημα υπάρχει.

Ο οδοντίατρός σας μπορεί να σας υποδείξει τους τρόπους για να φροντίζετε σωστά τα δόντια σας και να σας επισημάνει τα σημεία του στόματός σας που χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή στο βούρτσισμα και στο καθάρισμα με νήμα